Szkolenie - Hotel Belfort

Idź do spisu treści

Menu główne:

GASTRONOMIA

                  
Czy jesteście już Państwo znudzeni kolejnym standardowym szkoleniem lub spotkaniem firmowym?
Jeśli tak, to przygotowaliśmy wyjątkową ofertę, która może to zmienić!


Oto przykładowy scenariusz:

Przyjazd do hotelu – powitanie nalewką miodową
(zakwaterowanie w komfortowych pokojach  )
Obiad w „Oberży pod Czarnym Baranem”
Zupa: Krupnik na wędzonce
Danie gorące: Babka ziemniaczana w sosie grzybowym podana z kiszoną kapustą
Napoje: Podpiwek
Szkolenie w sali konferencyjnej z dowolnym ustawieniem (zapewniamy wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, flipchart, markery)
Regionalny bufet kawowy: kawa, herbata, piernik z konfiturą, kompot z rabarbaru
Biesiada w „Oberży pod Czarnym Baranem”
Zupa:Zupa grzybowa z łazankami
Danie gorące - półmisek regionalny:
- Pierogi z grzybami i kapustą
- Kartacze z mięsem
- Żeberka w miodzie
- Kiełbaski wieprzowe
- Ziemniaki pieczone w całości z łyżką śmietany piątnickiej
Przekąski zimne:
- Ryby w zalewie octowej
- Deska mięs wędzonych w dymie
- Pasztety domowe
- Sałatka tradycyjna
- Sałatka ziemniaczana
- Smalec z ogórkami
- Wybór marynat, sosów i różnych chrzanów
Napoje:
- Kawa , herbata
- Podpiwek
- Kompot z jabłek i wanilii
Śniadanie
Bufet szwedzki: zupa ogórkowa, specjały regionalne, napoje
Wyjazd z hotelu
Cena pakietu: 170 zł./osoba



Dodatkowo proponujemy:

szeroki wybór miodów pitnych oraz wódek gatunkowych
dla koneserów, wina z całego świata oraz wódki czyste
kapelę kurpiowską
oprawę muzyczną – dj
Ciekawym urozmaiceniem Państwa pobytu na ziemi łomżyńskiej, może być zwiedzanie:

Skansenu Wsi Kurpiowskiej w Nowogrodzie
Muzeum Przyrody w Drozdowie
Fortów Carskich w Piątnicy
Oferta dotyczy grup powyżej 30 osób
Zgłoszenia przyjmuje Dział Marketingu pod numerem telefonu:
(086) 215-49-00, 215-49-09
lub poprzez pocztę e-mail: marketing@belfort.pl

 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego